Sommer på vestlandet

 

Norge. Et av verdens beste land å bo i. Tryggeste plassen på jord. Et vakkert land med flere goder som andre drømmer om å få oppleve. En natur som snakker for seg selv. Vi bor i et land som har alt og mere. Vi burde være takknemmlige alle mann. Men likevell får man ofte følelsen av at man er født på feil plass. Vertfall jeg denne sommeren. Vi bruker hele høsten, vinteren og våren på å glede oss til denne årstiden, sommeren. Alt vi skal gjøre, finne på og ikke minst en lysere, hærlig tid.

 

Skyfri himmel, varme dager og solen som stråler. Mennesker kommer ut, viser seg og smiler. Tiden er inne for nakne ben, solbriller som siger lengre ned på nesen, lette sommerslige klær. Ute møblene blir kostet støv av, vi pynter opp uteplassen og gleder oss til sene kvelder på verandaen. Vi har rundet juni måne, juli er allerede begynt. Sommerens beste måne. Men hva er det som skjer? Vestlandet. 


Jeg setter meg i bilen, radioen står på, det er sommer. Grillmat, bading, høy temperatur, sol og skyfri himmel er temaene å høre. Vindusviskerene kaster vannet av bilruten. Varmen i bilsete står på, hele bilen fylles med varmluft. Jeg nærmer meg Norges fineste strand. Det er ikke en sjel å se. Vinden blåser sanden fra bakken opp i luften, bølgene spruter og regne plasker ned. Det er kveld, klokken nærmer seg halv ti. Det er hele sju grader ute, sommeren på vestlandet. Ikke så mye å skryte av. 

 

Det er på sånne dager jeg føler jeg er født på feil plass. Forstå meg rett, jeg elsker landet, plassen, folkene og øya. Men dette ustabile været gjør noe med meg, noe med oss. "Sommeren i Norge er verdens beste dag", det er noe med den setningen, den treffer oss fra vestlandet. Det er på tide at vi får smake på sommeren snart, før hele gjengen rømmer landet. La oss få litt sol, litt varme og la oss få bruke den fine sandstranden vi har, før vinteren melder sin ankomst. Bare en liten bønn fra ett kjært sommerbarn.
♥ Iselin

2 kommentarer

Silje S. Lopez

13.07.2015 kl.18:14

utrolig nydelige bilder : )) <3 ha en fin kveld

iseliinog

13.07.2015 kl.22:10

Silje S. Lopez: Takk det samme! :-)

Skriv en ny kommentar

hits