Sunday

Søndag. Jeg har aldri vert noe begeistret for søndager, aldri. Men etter hvert som jeg blir eldre innser jeg hvor godt det er å ha sånne dager. Det er liksom lov å sette ting på pause, hverdagen og livet. En dag man kan bruke akkurat som man vil, med god samvittighet. Jeg liker det, jeg liker søndager mer og mer. Følelsen av å våkne av seg selv, stå opp til solstråler er så ubeskrivelig deilig. Jeg blir så glad. 


April nærmer seg slutten. Det er vår i luften. Mamma roper fra etasjen over, hun vil ha meg med på søndagstur. Turløypene ligger rett bak huset, det er så fint å bo her. Vi går, men sier ikke et ord til hverandre. Vi lytter til fuglekvitring, grusen som knirker under skoene og vannet som renner ned over bekken. Jeg kjenner solstrålene varme kroppen, jeg kan se vårtegnene i skogen, og jeg kan kjenne den friske fjelluften mot kinnene. Jeg har nesten glemt hvor vakker naturen er. 

Ikke minst hva den gjør med oss. Å være i slike omgivelser, gjør noe med oss. Vertfall med meg. Jeg får luftet tankene, luftet meg selv og får en indre ro i kroppen. Fordi det er så sabla fint. Det er så innmari deilig å endelig få høre fuglene synge igjen, se sola skinne og se barna leke ute. Det er så fint å se alt som blomstrer, til og med mennesker. Dagene blir lysere, og for hver dag som går er vi hakke nærmere sommeren. Det er deilig å tenke på! 

 
♥ IselinIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits