Kjærlighet

Som skillsmissebarn, som alle andre barn, som ungdom, som voksen, som mennesker, har vi alle opplevd kjærligheten. På både godt og vondt. Den gode følelsen. Den blomstrende stemningen, sommerfulgene i magen og de rosa skyene. Den vonde følelsen. Usikkerheten, frykten, klumpen i magen og redselen for å miste en man er glad i. Kjærlighet gjør så mye med oss mennesker. Det påvirker både humøret, tryggheten, livsgleden og ikke minst hverdagen vår. 


Kjærlighet handler ikke om blomster på døren, gaver på feringsdatoen, eller en ring på fingeren. Selvfølgelig er dette kjærlighet (en bonus som jeg liker å kalle det), men det er slett ikke dette det handler om. Kjærlighet handler om kjemien mellom to mennesker. To individer som er byggeklosser for hverandre. Som er avhengig av et samarbeid fra begge parter for å fungere og stå sterkt. To mennesker som bygger hverandre opp, strekker ut en hjelpende hånd når det trengs og samtidig klarer å glede seg over den andre. Kjærlighet er bygget på tillit, kommunikasjon og samarbeid. Tillegg til følelser, ærlighet og en god dose humor. Er ikke disse tingene til stede, vil det aldri fungere over tid.


Byggeklosser må skiftes ut, pleies og bli sterkere. Planter trenger vann og stell for å blomstre. Slik er det også med kjærligheten, på samme måte med oss mennesker. Så gå å vann plantene, stell de og la de blomstre, ikke glem å gjøre det samme med kjærligheten. Den er med oss gjennom hele livet, derfor er det så viktig å sette pris på den også. Jeg oppfordrer alle til å sette av litt ekstra tid til nettopp dette. Om det så er en venn, en god kamerat, en mamma, en kjærest, en nabo eller en bestefar. Sett av tid til disse menneskene, som betyr noe ekstra for deg. 

 

♥ Iselin

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits