Har du det bra om dagen?

Har du det bra om dagen? Står du opp med ett smil? Trivest du? Dette er spørsmål jeg stiller meg selv ofte. Hvorfor? Fordi når jeg står opp om morgenen har jeg som regel to valg. Enten velge å være glad, se det positive i hver situasjon, eller velge å ta alt innover meg, å henge meg opp i stygge bagateller. Hver dag blir vi utsatt for flere valg. Valg som vil ha betydning for dagen videre. Valg som vil ha betydning for fremtiden. Valg som vil ha betydning for både deg og folk du omgås med. Hver eneste dag tar vi valg, uten å tenke oss om. Er det en ting jeg er blitt flinkere til, så er det å nettopp tenke over valgene mine. Valg som er små, men likevel betydningsfulle. Større valg som krever mer av meg, som både er skumle og vil gi konsekvenser. Men det viktigste av alt er å ta de rette valgene som gjør dagen bedre. 

Selv om jeg er "voksen", i min beste alder, ung og "sprek". Så har jeg, som alle andre dårlige dager. Det er ikke noe man skal legge sjul på. For livet det er ikke alltid rosa. Selv om vi liker å fremstille det slik. Men også her har vi valg. Tenker man igjennom dette, går grundig til bunns, så har alt en "forklaring". Hva er grunnen til at du ikke står opp med ett smil om munnen? Hva er gunnen til at du stadig står opp på feil fot? Hva er grunnen til at du ikke trives? Hva er grunnen til at dagen ikke bra? Hva er grunnen til at bagateller blir så store? Svarene jeg selv får, lar jeg ikke bare gli gjennom tankene. Jeg gjør noe med det. Jeg velger å endre på valgene jeg tar, "koste hva det koste vil".

Derfor velger jeg å starte dagen med ett smil. Jeg velger å endre på ting i hverdagen, slik at jeg skal trivest og ha det bra. Valgene kan ofte være både skremmende, vanskelige og utfordrende. Men hva så? På langsikt fungerer det. For vet dere hva? Jeg har det bra, og jeg trives så godt. Det er det viktigeste, det er slik det skal være!

Så svarer du "nei" på spørsmålene over, så har du en jobb å gjøre. Ta de valgene som skal til for at du hopper ut av sengen, på rett fot med et smil! Man skal leve i en hverdag man trives og man skal ha det bra med seg selv. De små tingene og hverdagen er trossalt livet ditt. Så hvorfor ikke sørge for å ha det bra og nyte det mens man kan. Livsglede dere, det er fader meg viktig! Dagens lærdom. Så skål til nye muligheter, positive ord, masse smil, latter og livsglede!♥
 ♥ Iselin

4 kommentarer

Iselin Renée

23.02.2015 kl.09:12

Håper du får en fin uke :)

cakemistress

23.02.2015 kl.09:58

så herlig å starte uka med en god kopp kaffe og litt tid til å lese bloggen din! :)

iseliinog

23.02.2015 kl.15:54

cakemistress: :-)

iseliinog

23.02.2015 kl.15:54

Iselin Renée: Takk, det samme! :-D

Skriv en ny kommentar

hits