Morsdag

Obs. glemte å poste innlegget i går.

Det er mødrenes dag. Dagen hvor alle mammaer skal hylles, settes ekstra pris på og skjemmes bort. De fortener virkelig en slik dag. Då er det på sin plass å hylle verdensbeste mamma her også. Mamma er ikke bare en mamma. Hun er min hverdagshelt, min superhelt og beste av alt min bestevenninde. Uten henne hadde jeg aldri klart meg her i livet, ikke hadde jeg vert på denne jorden her heller, (haha)!


Jeg har alltid vert en mammadalt. Men jeg er stolt av det! Fordi mamma er en dame med hjerte av gull. Hun er et menneske som setter alle andre foran seg selv. Hun er omtenksom, følsom, snill og gavmild. Hun er en humørspreder, forståelsesfull, så positiv, alltid smilende, utrolig vakker, og så innmari sterk! Selv om livet kan være vanskelig, urettferdig og hardt noen ganger, smiler hun alltid. Hun er det mest positive menneske jeg vet om. Hun ser alltid det gode i alle. Bare se hvor flott mammaen min er. 

Mamma har alltid positive ord å komme med, uansett. Hun har gode løsninger på "problemene" mine. Hun gir en støttende hånd og en klem når jeg trenger det mest. Hun har alltid bygget meg opp, gjort meg selvsikker og overført sine gode verdier til meg. Noe jeg er evig takknemmelig for. Mamma er den personen jeg ler høyest med, koser meg mest med og kan gråte av tåpelige ting sammen med. Hun er verdens godeste støttespiller. Hun er et beundringsverdig menneske, en dame som flere ser opp til. Og ikke minst ett godt forbildet!

Ikke nok med det er hun også verdens mest spontane dame! Hun har ti baller i luften samtidig, likevel har hun stål kontroll. Hun elsker å reise, erfare og skape nye hærlige minner, heldigvis sammen med meg. Hvem andre kan finne på å ringe en torsdag for å fortelle at jeg må skynte meg hjem å pakke, fordi vi reiser til syden i morgen!? Nei, du er bare rå mamma! Du er enestående, og jeg takker høyere makter for at akkurat du er mammaen min! Jeg er så stolt av deg mamma og takker hele universet for at det alltid er oss to. ♥

♥ Iselin

2 kommentarer

Egeo

09.02.2015 kl.17:44

Så koselig innlegg. Du har en vakker mo

iseliinog

09.02.2015 kl.19:31

Egeo: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits