Kjære Camilla

23. Januar har vi ventet på lenge. Nå har dagen endelig kommet, hvor min fineste bestevenn fyller 18 år. Endelig kan denne hærlige frøkna være med på fanterier, skåle med sprudlevann og reise på nye eventyr. Gratulere så mye med dagen til verdens beste "lillesøster"! På toppen av det hele tok hun lappen på dagen og kan nå kjøre så mye bil hun bare vil. Det gledes i hjertet, fordi det betyr mye besøk fra henne her i Ålesund. Og ikke minst både reiser og turer på byn. Jeg gleder med så fælt til være med denne jenta enda mer!
 


Camilla er en jente av gull. Hun er den personen som står meg nærmest, den personen jeg har tilbrakt hele barndommen min med og den personen jeg har opplevd mest med. Siden jeg bare har brødre, har Camilla alltid vært søsteren min. Den beste. Jeg har alt for mange gode minner med denne snuppa. Og enda flere minner skal det bli. Som søstre skal vi bli eldre ilag, bli gamle sammen og alltid være der for hverandre. 

 Det er rart å tenke på hvor knytt man kan bli til ett menneske. Rart hvor innmari glade man blir i hverandre. Det er rart hvor lenge vi kan være borte fra hverandre, likevel føles det ut som vi ble bestevenner i går. Jeg er så takknemlig for å ha ett slikt vennskapsforhold som dette. Uansett hvor lenge det er siden vi snakkes, ringes, klemmes eller møtes, så er vi fremdeles der vi alltid har vert. Jeg er så utrolig glad i denne gode skapningen. Ikke bare er jeg glad i henne, men så utrolig stolt. For hun er virkelig ett beundringsverdig mennesket, med ett alt for stort hjerte. Jeg kunne skrevet en hel bok, men hun vet selv hvor mye hun betyr. Og jeg ville bare si gratulere så masse med både dagen og lappen. Velkommen til "voksenlivet" og jeg gleder meg så sykt til eventyret vårt starter. Jeg er mega glad i deg, og unner deg alt godt her i verden! 
 
♥ Stor klem fra Iselin

6 kommentarer

Oslofru

24.01.2015 kl.08:21

Så fint <3

Iselin Renée

24.01.2015 kl.09:16

Koselig innlegg :)

Camilla

24.01.2015 kl.12:03

åhhhh tusen takk gode deg ❤️

Gleda meg masse til å fare på nye eventyr med deg 😍

Kjempeglad i deg og 💞

iseliinog

24.01.2015 kl.12:43

Oslofru: Tusen takk :)

iseliinog

24.01.2015 kl.12:43

Iselin Renée: Tusen takk :)

iseliinog

24.01.2015 kl.12:44

Camilla: <3 <3 <3 Stor klem!

Skriv en ny kommentar

hits