50

1. Hvor gammel er du om fem år? 24,5 år.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Katten.

3. Hvor høy er du? 172m.

4. Hvilken film så du sist? The Other woman. Jeg holdt seriøst på å falle av sofaen, så mye jeg lo... 

5. Hvem ringte du sist? Stine.

6. Hvem ringte deg sist? Stine, hehe! Når bestis bor hele tre timer unna, blir det en del telefonsamtaler. 

7. Hva stod det på den siste sms'en du fikk? "Venta på BM. Han er like treig som deg (letegn)!" som også var fra Stine, hehe!

8. Foretrekker du å ringe eller sende SMS? SMS, uten tvil. Ringer et nummer jeg ikke har på kontaktlisten svarer jeg aldri. Stine og mamma derimot ringer jeg sikkert flere ganger daglig. 

9. Hva er ditt favorittsted? I Halnese hos bestemor og bestefar. Helt klart mitt favorittsted. Ulsteinvik kommer på en god nummer to. 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Offentlige toalett. Finnes det noe som er værre? 

11. Hvor mange søsken har du? Jeg har tre eldre brødre. 

12. Hva var det siste bildet du tok med mobilen din? Bilde av meg og katten. 13. Har du kjæledyr? Ja.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Skilt.

15. Når våknet du i dag? klokken 8.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?


17. Potetgull eller smågodt? Ja takk begge deler!

18. Hvilket YouTube-klipp var det siste som fikk deg til å le? Det må være denne Haha!

19. Hva er din beste egenskap? Det tror jeg må være at jeg alltid bryr meg om andre. Når de rundt meg har det bra, så har jeg det bra!


20. Hva er din verste egenskap? Jeg tenker på alt for mye, hele tiden. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Med. Jeg må være frostpinne av verste sort. Sover med hettegenser i syden. Det sier sitt. 

22. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Når jeg er sint eller lei, hopper jeg i joggesko, musikken på fult og løper sinne av meg. I nøden er det mamma jeg ringer.  

23. Hva er det rareste du har spist? Det må vær på en tapasbar i Barcelona, der fikk vi servert små, stekte fisker (med alt på, skinn, øye, hale). 

24. Kan du bytte olje på bilen? Så klart! 

25. Har du eller har hatt noen piercinger? Har fire hull i ørene. Men er sjeleglad for at jeg verken har piercing i navlen, eller andre steder på kroppen. Jeg syns det er så stygt.

26. Hva hører du på akkurat nå? Cheerleader - Omi, og tv'en i bakgrunnen. 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Jeg liker faktisk ikke så godt is. Men favoritten må være den svarte kapteinsabeltann isen. Den er bare himmelsk!

28. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg er faktisk ikke så fan av dessert heller. Men favoritten må være sjokoladefondant eller riskrem på julaften.

29. Den største premien du har vunnet? Det er jeg faktisk ikke sikker på. Men krysser fingrene for at jeg vinner i lotto. 

30. Liker du kaffe? Jeg elsker kaffe med baileys. Ellers er jeg ingen fan av varm kaffe, iskaffe der i mot!

31. Hva drikker du helst til frokost? Cola. Har jeg ikke det på lager, blir det enten melk, vann eller ingen ting. Frokost spiser jeg sjeldent. 

32. Norge på sitt beste? Helt klart sommeren. Men Norge er virkelig ikke så ille på vinterstid heller. Da mener jeg mye snø, julestemning, stjernehimmelen og kulden. Jeg elsker den delen også. Men hver årstid har sin sjarm. 33. Hva var det siste du kjøpte? En boks snus. 

34. Hva har du spist i dag? Et pizza stykke og en hånd med sjokolade. 

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg. Hilter må være en av de. Fordi han hadde en helt syk tankegang, og alt den mannen klarte å utføre av ondskap. Taler evnen hans, til å få folket med seg, helt sprøtt å tenke på! Den andre trur jeg må være Martin Luther King Jr.. For ett engesjemtent, pågangsmot, og for en beundringsverdi person! 

36. Har du noensinne vært i en ambulanse/vært innlagt på sykehus? Ble hentet i ambulanse i Tyrika og ble liggende hele fem dager på sykehus. Rimelig annerledes sydentur med andre ord. 

37. Vil du ha barn? Bikkje før barn, det har jeg alltid sagt. Barn skal jeg ha, men ikke nå. Heldigvis har jeg søte barn jeg elsker å låne.38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg er rimelig dårlig på språk. Men jeg kan både engelsk, fransk og svensk. 

39. Banner du ofte? Altfor ofte... Nyttårsforsette mitt er faktisk å slutte å banne. 

40. Hva var den siste gode nyheten du hørte? At jeg fikk B på eksamen, lykke!

41. Hva bruker du helst penger på? Shopping, dropper lett middag for en shoppingstur. Så elsker jeg å være på reisefot!

42. Eier du dyrebare smykker? Ja. Men det mest dyrbare smykke for meg, er det gullhjerte jeg fikk av bestemor. 

43. Hva er din favorittserie? Jeg har flere. Orange is the new Black, Gossip girl, Mistresses, og Suits. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? I helgen skal jeg til frisøren, hjem, besøke til besteforeldrene mine, feire gode venner og på date med disse to under her. For å så fare på spa på søndag. Litt av gledes helg!45. Kan du stå på slalåm? Ja, det kan jeg! Langrenn er favoritten.

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å gi av seg selv og være positiv!

47. Hvor mange steder har du bodd? Jeg har bodd på fem ulike steder. 

48. Fortell 3 ting som leserne dine antageligvis ikke vet om deg.

1. Jeg må ha musikk uansett hvor jeg går. 2. Jeg kan sitte på en benk i en storby i flere timer og bare se på alle rundt meg. 3. Nøkler, bankort, og mobil er mitt største mareritt. Jeg legger det på de rareste plassene. Hvem legger igjen mobilen i kjøleskapet? Hvem legger nøkler i kleskapet? Jeg skulle ønske jeg kunne google hvor de ligger av og til. Fordi det faktisk er umulig å lete, når de kan være hvor som helst. 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Røde roser på bordet. 

50. Er du sosial? Uten tvil. Men jeg trives også godt i mitt eget selskap.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits