I wanna take a nap

Dagene er ekstra tunge, du stirrer på klokken i håp om den skal få fortere, skoletimene tar så utrolig lang tid, kroppen er iskald og halsen gjør vond. Velkommen høst influensa, håper du forsvinner fort. Å være syk er lite kult når du bor alene, og har ingen rundt dei som kommer med godsaker og en mor som til en hver tid ser etter at du har det bra. Ja, jeg er av den sort. Jeg setter så utrolig stor pris på alt hun gjør når formen ikke er på topp. Regner meg jeg ikke er alene om den! Mamma er helten når jeg er syk.

Heldigvis for meg har jeg verdens beste "samboerer"! Som tilbyr seg ulljakken sin på skolen, når jeg omtrent hakker tenner. Selv om jeg har pakket meg godt inn med to tykke gensere og ytterjakke, mens Katrine nærmest sitter i tskjorte, haha! Off. Ikke bare det, men når jeg ikke orker å lage middag selv disker disse hærlige menneskene opp med mat. Både Katrine og Ferdinand fortener en stor klapp på skulderen, og jeg er sjele glad for at de begge er her.

De siste dagene har skolen føltes utrolig tung, jeg kan ikke beskrive det bedre enn disse bildene under her, heldigvis er jeg ikke alene om den. Så snart jeg er oppe å går igjen blir alt så mye bedre. Men nå er det lov å syte, være lat og spise godteri, i vertfall til jeg blir frisk og når jeg er sjefen.


Beklager uredigerte bilder, i dag får det bare gå. 
 
♥ I

2 kommentarer

Laila Irene Oldeide

22.09.2014 kl.23:56

Klem til verdens beste gojente. :-)

iseliinog

23.09.2014 kl.20:40

Laila Irene Oldeide: Stor klem tilbake <3

Skriv en ny kommentar

hits