It's just a bad day...

Not a bad life...Livet er ikkje ein dans på roser, det veit vi alle. Det er meir som ei berg og dalbane, med både oppturar og nedturar, som vi alle må gjennom. Det ikkje alltid slik at vi kan styre vegen sjølv. Her er om dagen fekk eg ein nedtur rett i fleisen. Eg ville grave meg ned, og ønskte at dagen var over fortare enn flint! Eg ville legge meg, sjølv om klokka bare var tre på ettermiddagen. I dette sekundet ville eg ikkje vente på neste opptur, som kunne ta meg med på lasset. Silke dagar er eg ikkje aleine om, det har vi alle. I staden for å sutre og la mitt eige humør drage meg lengre ned i driten, sat eg meg ned for å tenkje. Tenkje over dei tinga som eg er mest takknemlig over i livet mitt. Og vips, så forsvant sutrelippa og eg følte meg hakke betre etter på. Her er mi liste som gjer nedturar mykje betre. 


Mi bestevenninde her i verden, og min kjære go-gutt som vil meg alt godt.♥Mine tre super flotte brora.♥Og ein lykkelig pappa♥

Min andre heim, hos mine besteforeldre.♥

Zxu91yh4TB

Trofaste venn, Petra.♥

Ikkje minst, barndomsvenniner og ein som behandlar meg som sin egen. ♥Det lettar plutselig litt på trykket å tenkje over slike ting, når ein er nedfor. Det hjelpe vertfall meg. For desse menneskja gjer kvardagen så fin og god. 

♥ I
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits